Греење и ладење за максимална комфортност и изведба на инсталации за вода

Инсталирајте комфортна топлина и свежина во вашите простории со нашите услуги за греење и ладење

Кои сме ние

За нас

Ние нудиме изведба, монтажа и одржување на системи за греење и ладење во разни објекти, вклучувајќи резиденцијални, комерцијални и индустриски објекти. Нашите услуги вклучуваат инсталација на греење и ладење, сервисирање и одржување на системите, како и консултации за оптимизација на енергетската ефикасност.

Што нудиме?

Услуги

Инсталација на греење и ладење

Сервисирање и одржување на системите

Консултации за оптимизација на енергетската ефикасност

Изведба на инсталации за вода

Греење и ладење за максимална комфортност и изведба на инсталации за вода

Инсталирајте комфортна топлина и свежина во вашите простории со нашите услуги за греење и ладење

Иновативни, квалитетни и ефикасни

Нашите услуги за греење и ладење се иновативни, квалитетни и ефикасни, со што се обезбедува комфор и удобност во секој објект. Исто така, ние нудиме професионално искуство и гарантирано задоволство на клиентите.

Како застапници на водечки брендови како што е Daikin, ние имаме пристап до најновите технологии и најсовремени производи, што овозможува висок квалитет на нашите услуги.

Постоиме повеќе од 10 години на македонскиот пазар.

Контакт информации

Контакт

Адреса

Никола Парапунов 10/23, Гостивар, Македонија

Телефон

+389 71 215 103

Работно време

Понеделник-Петок
08:00 - 16:00

Loading
Your message has been sent. Thank you!
Loading
Грешка
Испратено